Cultuur

Een paar keer per jaar gaat de Schakel een avondje uit naar de Schouwburg in Amstelveen. Je kunt mee naar cabaret, toneel, zang, dans of bijvoorbeeld een goochelaar. In september staat er in de Schakelpraat een overzicht van de voorstellingen, via het strookje kun je je vervolgens opgeven. Er zijn per keer acht kaarten beschikbaar. Als er veel mensen mee willen wordt er geloot.

Heb je interesse: meld je dan

Event Details
Ben je nog geen lid? Meld je aan
Wil je ook mee?
 • Volgt later

  Bekijk het exacte programma in de Schakelpraat 

Een paar keer per jaar gaat de Schakel een avondje uit naar de Schouwburg in Amstelveen. Je kunt mee naar cabaret, toneel, zang, dans of bijvoorbeeld een goochelaar.

Er is plaats voor 8 deelnemers er gaan altijd 2 begeleiders mee.

De basiscontributie is €95,- per jaar
De bijdrage per voorstellingis: €25,-

In de Stadschouwburg te Amstelveen.
Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen

In september staat er in de Schakelpraat een overzicht van de voorstellingen, via het strookje kun je je vervolgens opgeven. Er zijn per keer acht kaarten beschikbaar. Als er veel mensen mee willen wordt er geloot.

Heb je interesse: meld je dan

Meestal in de avond, kijk in de Schakelpraat voor de data en de tijden.

Coördinator Cultuur en Ledenadministratie
De Schakel

  Event Details
  Bekijk ook onze andere activiteiten
  Bijzonder verheugd en trots kunnen wij melden dat na het stoppen van de Regenboog de Schakel een vervolg gaat geven aan het “Stijldansen” op maandagavond. De inloop met een kop koffie is vanaf 19:00 en we starten met dansen om...
  De instuif is voor alle leden van de Schakel. Je hoeft je niet aan te melden voor de instuif, iedereen is welkom. Heb je zin in en leuke en feestelijk avond kom dan naar de instuif.  We organiseren een instuif...

  Volg ons op onze social media kanalen om helemaal up-to-date te blijven