Cafe Avond

De caféavond is een leuke, gezellige avond voor iedereen die lid is van de Schakel. Wat doen we? Bijvoorbeeld:

•Spelletjes 
•Puzzelen 
•Tafelvoetbal spelen
•Even kletsen met anderen 
•Wat drinken met elkaar aan de bar 

Ook is er ruimte voor discodansen. Het kan allemaal. Af en toe worden er speciale café avonden georganiseerd. We brengen dan bijvoorbeeld een bezoek aan een kroeg. Bandjes willen ook wel eens optreden of DJ’s gaan muziek draaien. zie bv. bezoek van een echt cafe Huis-diskjockey  Sanjay laat de boel lekker swingen..Op de caféavond komen meestal zo`n 40 deelnemers. Met de hulp van ongeveer 8 mensen begeleiding, maken we er een gezellige avond van.

Wil je langskomen? meld je dan aan!

Event Details
Ben je nog geen lid? Meld je aan
Gratis eerste les
 • 19:30 - 22:00
  Vrijdagavond

  Bekijk het exacte programma in de Schakelpraat 

Coördinator Cafe avond
De Schakel

Tijdens De Caféavond bieden we een gezellige sfeer, in een vertrouwde en veilige omgeving. We beginnen met een kopje koffie of thee met uiteraard daar iets lekkers bij. We praten met elkaar over van alles en nog wat. Doen spelletjes, zoals kaarten, sjoelen en tafelvoetbal. Rond 21:00 gaat de bar open en kan je een drankje kopen. Het geluid van de muziek wordt iets harder en kan je lekker gaan dansen. Als je lekker blijven kletsen of een spelletje wilt doen, kan ook. Bijna alles kan en mag! Daarnaast serveren we ook altijd iets lekkers bij de drankjes.

Op de Caféavond komen ontvangen wij ongeveer 40 ‘stamgasten’. Maar er mogen en kunnen er altijd meer bij!

De caféavond wordt begeleid door een team van zes vrijwilligers. Dit is een stabiel en ervaren team die al jaren de caféavond begeleid. Wil je een keer meedraaien met ons team, om te ervaren en te beleven hoe leuk het is om vrijwilliger bij de caféavond te zijn, neem dan contact met mij op! 

De Caféavond wordt gehouden in ons clubhuis. Het adres is Keizer Karelweg 94 b 1185 HX Amstelveen.

De caféavond wordt ongeveer twee keer per maand op vrijdag georganiseerd. Het begint om 19:30 en eindigt om 22:00 uur. De exacte dagen staan in het programma de Schakelpraat. Deze vind je onder het kopje ‘info’ 

Het vervoer naar het clubhuis en terug naar huis dien je zelf te organiseren. Sommige komen met de taxi, sommige met de fiets, weer andere met de scooter of met het openbaar vervoer. Je fiets of scooter kan je veilig in stalling bij het clubgebouw plaatsen. 

Ja, in principe kan iedereen meedoen. Als je vragen hebt of heb je twijfels, neem gerust contact op. We kunnen en doen heel veel, maar wij zijn en blijven vrijwilligers. 

We doen allerlei spelletjes. We praten en lachen. We dansen en als je het wilt pakken we de microfoon erbij en mag je meezingen. Ook gaan we twee keer per jaar, in juni en in december naar een echt café. Dan gaan we of naar Café Thijs of Café De Manen in Amstelveen.

De Caféavond is helemaal gratis! Koffie, thee, koekjes gezond en minder gezonde hapjes, helemaal en allemaal gratis!  Alleen de drankjes kosten geld, maar als je maximaal EUR5 meeneemt heb je daar meer als voldoende aan en kan je zelfs iemand trakteren.  

  Event Details
  Bekijk ook onze andere activiteiten
  De instuif is voor alle leden van de Schakel. Je hoeft je niet aan te melden voor de instuif, iedereen is welkom. Heb je zin in en leuke en feestelijk avond kom dan naar de instuif.  We organiseren een instuif...
  Creatief is voor leden die aangemeld zijn.We knutselen en werken steeds met ander materiaal. Ook werken we met de naaimachine.Je maakt kledingstukken voor jezelf, maar ook knuffelbeesten en andere dingen. De werkstukken mag je meenemen, maar we houden ook wel...

  Volg ons op onze social media kanalen om helemaal up-to-date te blijven