Cafe Avond

De caféavond is een leuke, gezellige avond voor iedereen die lid is van de Schakel. Wat doen we? Bijvoorbeeld:

•Spelletjes 
•Puzzelen 
•Tafelvoetbal spelen
•Even kletsen met anderen 
•Wat drinken met elkaar aan de bar 

Ook is er ruimte voor discodansen. Het kan allemaal. Af en toe worden er speciale café avonden georganiseerd. We brengen dan bijvoorbeeld een bezoek aan een kroeg. Bandjes willen ook wel eens optreden of DJ’s gaan muziek draaien. zie bv. bezoek van een echt cafe Huis-diskjockey  Sanjay laat de boel lekker swingen..Op de caféavond komen meestal zo`n 40 deelnemers. Met de hulp van ongeveer 8 mensen begeleiding, maken we er een gezellige avond van.

Wil je langskomen? meld je dan aan!

Event Details
Ben je nog geen lid? Meld je aan
Gratis eerste les
 • 19:30 - 22:00
  Vrijdagavond

  Bekijk het exacte programma in de Schakelpraat 

Tijdens De Caféavond bieden we een gezellige sfeer, in een vertrouwde en veilige omgeving. We beginnen met een kopje koffie of thee met uiteraard daar iets lekkers bij. We praten met elkaar over van alles en nog wat. Doen spelletjes, zoals kaarten, sjoelen en tafelvoetbal. Rond 21:00 gaat de bar open en kan je een drankje kopen. Het geluid van de muziek wordt iets harder en kan je lekker gaan dansen. Als je lekker blijven kletsen of een spelletje wilt doen, kan ook. Bijna alles kan en mag! Daarnaast serveren we ook altijd iets lekkers bij de drankjes.

Op de Caféavond komen ontvangen wij ongeveer 40 ‘stamgasten’. Maar er mogen en kunnen er altijd meer bij!

De basiscontributie is €95,- per jaar

De Café avond wordt gehouden in ons clubhuis. Het adres is Keizer Karelweg 94 b 1185 HX Amstelveen. Ingang Essenlaan.

Ja, in principe kan iedereen meedoen. Als je vragen hebt of heb je twijfels, neem gerust contact op. We kunnen en doen heel veel, maar wij zijn en blijven vrijwilligers. 

Coördinator Cafe avond
De Schakel
Coördinator Cultuur en Ledenadministratie
De Schakel
Voorzitter
De Schakel

  Event Details
  Bekijk ook onze andere activiteiten
  Bijzonder verheugd en trots kunnen wij melden dat na het stoppen van de Regenboog de Schakel een vervolg gaat geven aan het “Stijldansen” op maandagavond. De inloop met een kop koffie is vanaf 19:00 en we starten met dansen om...
  De instuif is voor alle leden van de Schakel. Je hoeft je niet aan te melden voor de instuif, iedereen is welkom. Heb je zin in en leuke en feestelijk avond kom dan naar de instuif.  We organiseren een instuif...

  Volg ons op onze social media kanalen om helemaal up-to-date te blijven