Interview met Egon Brekhof

25 JAAR VRIJWILLIGER BIJ DE SCHAKEL

Hallo Egon, gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum. Kun je vertellen wat je van de club hebt gekregen?

Een vergrootglas voor op de tafel, voor mijn hobby bouwmodellen maken. Ik ben nu net klaar met een F16. Ik heb ook een mooi hardloop jasje gekregen, wat ik ook op de fiets kan gebruiken, er zit een flapje aan. Ik heb leuke sokken van mijn favoriete band, een bos bloemen en een fotocollage. Ik kreeg ook een taart bij de overhandiging van de cadeaus. Ik ben er erg blij mee.

Hoe hebben ze het cadeau naar jou toe gebracht?

Ja, dat was op een rare manier. Het was een verrassing en het moest buiten gebeuren, in de tuin heb ik de cadeautjes gekregen.

Hoe heb je de Schakel leren kennen?

Via Dea, zij was al bij de club, de eerste keer was in sporthal de Meent. Ik moest toen broodjes smeren voor de lunch. Daarna met de activiteit Studio begonnen en meegegaan op de grote Schakelvakantie.

Kun je een paar belangrijke zaken noemen wat je hebt meegemaakt bij de Schakel?

Naar Serooskerke, dat was een ontzettend gezellig weekend met de leiding. Ik ben nog steeds trots op het opzetten van de website en met het tuinontwerp bij ons nieuwe clubgebouw. Ik had er geen verstand van en het kostte veel tijd om het te leren. De fietsvakantie onder andere in Duitsland. En de route langs de kust via Egmond.

Wat was voor jou als persoon bijzonder in de afgelopen Schakelperiode?

Eigenlijk is elke activiteit bij de club wel bijzonder. Maar een paar dagen bij de grote Schakelvakantie. Ik presenteerde toen een quiz samen met Dirkie.

Blijf je nog bij de Schakel en wat blijf je doen?

Ja natuurlijk. Ik zou nog wel een keertje met de fietsvakantie mee willen. En voorlopig blijf ik de filmmiddag doen.

Groeten van,
Egon