Onze nieuwe voorzitter Marcel!

Hallo allemaal,

Hier mijn eerste bericht als nieuwe voorzitter van de Schakel, Marcel Bellis is mijn naam.
Zoals je wellicht weet heeft Clemens eind maart, na 18 jaar voortreffelijk voorzitterschap, het stokje aan mij overgedragen. We zijn Clemens veel dank verschuldigd voor zijn grote inzet als voorzitter. 

Iets over mezelf: Ik ben ongeveer 6 jaar geleden door Mieke gevraagd om bij de café avond te komen helpen, superleuk om te doen!! Aanstaande 22 september word ik 50 jaar oud en ik ben getrouwd met Maria. Je kent Maria wellicht van de ledenadministratie, cultuur en de café avond. We wonen in Bovenkerk, vlakbij Silversant en café de Manen, hoe gezellig!! We hebben 2 zoons, Jan (15) en Luuk (20) en af en toe komen ze ook mee naar de Schakel en helpen ze graag een handje mee.

Waar we erg blij mee zijn is dat Mirjam Meier onze nieuwe secretaris is. Maria is Mirjam wegwijs aan het maken en in de komende algemene ledenvergadering zal ze als nieuw bestuurslid worden voorgedragen. Je kunt Mirjam bereiken via secretaris@deschakelamstelveen.nl.  

Maar nu het belangrijkste: wanneer kunnen we weer gezellig samen zijn in de Schakel? We hebben er allemaal zoveel zin in, maar helaas kunnen we daar nu nog geen besluit over nemen. Wanneer de maatregelen worden versoepeld kijken we zo snel mogelijk hoe we weer activiteiten kunnen opstarten. We gaan proberen om ook in de zomervakantie activiteiten te organiseren, maar alleen als het veilig en toegestaan is. 

De Schakel bestaat dit jaar 55 jaar, een jubileumjaar en dat moeten we wel vieren toch? Hopelijk lukt dit na de zomervakantie. Informatie hierover kun je elke maand lezen in onze prachtige nieuwe Schakelpraat, maar houd vooral ook onze website en onze pagina op Facebook in de gaten. Op deze manier kun je snel en goed op de hoogte blijven van wat we gaan organiseren.

Zoals je hebt gezien is er zaterdag 17 april een “online clubmiddag” geweest en ik wil hiervoor een groot compliment aan het betreffende team geven.

Wat een creativiteit en enthousiasme om dit mogelijk te maken, heel knap!!! En hoe leuk is het om toch een beetje samen te zijn in deze moeilijke periode. We zijn allemaal klaar met corona, maar we moeten echt nog even volhouden. Dus: hou je goed allemaal en hopelijk tot snel.

Marcel Bellis (voorzitter)