Interview met Mieke Regelink

25 JAAR VRIJWILLIGER BIJ DE SCHAKEL

Hallo Mieke, gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum. Kun je vertellen wat je van de club hebt gekregen?
Een heel mooi sporthorloge, daar kan ik al mijn sportieve activiteiten opmeten en kan ik mijn hartslag zien.

Hoe hebben ze het cadeau naar jou toe gebracht?
Er stond iemand van de club buiten en die maakte mij al vroeg wakker. Ik dacht wat is er aan de hand hier beneden. Ik keek uit het raam en daar stond Tom van de Instuif met een cadeau.

Buiten in de achtertuin kreeg ik een taart, een feestmuts en een foto collage. Ik was er heel blij mee. In een envelop zat het cadeau, waar ik een sporthorloge mee kon kopen. Echt heel leuk!

Hoe heb je de Schakel leren kennen?
Via Willie Kolk, want Willie is mijn buurmeisje, en toen zei Riet Kolk , Mieke jij gaat mee naar de Schakel en ik ben er nooit meer weggegaan.

Kun je een paar belangrijke zaken noemen wat je hebt meegemaakt bij de Schakel?

Wat ik heel mooi vond, was in het oude clubgebouw, toen kregen we er een nieuwe zaal bij en ook een nieuwe keuken. Toen kwam ik in de krant met een kist sinaasappelen. Dat was een mooie tijd we konden toen veel meer gaan doen we kregen ook een podium om toneel te spelen.

Wat was voor jou als persoon bijzonder in de afgelopen Schakelperiode?

Dat de club eigenlijk nog steeds is wat hij is. Als je op de club bent dan ben je gewoon jezelf. Dan ben ik ontspannen, dan heb ik plezier. Dan voel ik mij happy. Dan hoor ik er bij. Bij de club waar iedereen bij hoort.

Blijf je nog bij de Schakel?

Ja, ik blijf nog bij de Schakel. Ik hoop nog van alles te doen! En nog een keer in het zwembad, tijdens de zwemactiviteit. En natuurlijk mee op de Schakel vakantie. En ik blijf natuurlijk de vaste invaller.

Groeten van,
Mieke